Heeft jouw baas de kiet dichtgegooid vanwege het Coronavirus? Of ben je verkouden en mag je daarom niet naar je werk komen? Naast dat de kans groot is dat je thuis moet werken, is er ook de kans dat je wel thuis zit, maar thuis geen werk kunt verrichten. De verveling begint natuurlijk al gauw toe te slaan als je in thuisquarantaine zit. Daarom heb ik wat series voor je verzameld met véél seizoenen. Nu heb je immers eindelijk de tijd om ze allemaal te bingen…

In thuisquarantaine

Thuisquarantaine kan ervoor zorgen dat je niet meer weet wat je met jezelf aan moet. Gelukkig is daar altijd die goede, oude Netflix nog die vol staat met series. Natuurlijk wil je nu niet aan een serie beginnen die maar 1 seizoen blijkt te hebben. Daarom heb ik hier 6 series voor je waar je de komende weken even mee vooruit kunt.

1. Riverdale

Inmiddels staan er alweer 4 seizoenen van Riverdale op Netflix. Hoewel het ene seizoen duidelijk beter is dan de andere, en sommige afleveringen echt heel slecht zijn, is dit toch een serie die ervoor zorgt dat je wilt blijven kijken.

2. Pretty Little Liars

Pretty Little Liars: you love it or you hate it. Met de 4 7 – waren ze maar gestopt bij 4…. – seizoenen die de show heeft, zit je voorlopig wel gekluisterd voor de buis. Spanning en sensatie en a whole lot of drama van de vier hoofdrolspeelster doen je de échte problemen in de wereld even vergeten.

3. Suits

Nog een winnaar met 7 seizoenen is Suits. Zelf heb ik ‘m nooit gezien, dus ik kan hier niets over zeggen. Maar het schijnt wel goed te zijn. Maar eens een poging eraan wagen? Of kijk het opnieuw, mocht je het al wel hebben gezien.

4. Jane the Virgin

Lekker hersenloos, lekker even iets waarbij je niet volledig hoeft op te letten: dat is Jane the Virgin. En met maar liefst 4 seizoenen op Netflix, kun je wel even vooruit. Tip: kijk tussendoor wel even een andere serie of ga een rondje lopen door het huis, je wordt er wel een beetje simpel van als je dit écht heel veel achter elkaar kijkt.

5. Breaking Bad

Dit is my fave. Iedereen die mij een beetje kent, gelooft vast niet dat dit één van mijn lievelingsseries is, omdat ik houd van die slechte Netflix shows met nutteloze drama. Maar toch is dit al jaren m’n favoriet en heb ik het zelfs twee keer gekeken. Breaking Bad is een serie die écht goed te noemen is: het zit goed in elkaar en er spelen gewoon heel goede acteurs in. Met alle 5 de seizoenen op Netflix kun je dan ook wel even vooruit.

6. Gossip Girl

Nog één van de koplopers met maar liefst 6 seizoenen: Gossip Girl. Een heerlijke serie, met de nodige high school drama en de niet zo spannende plot twisten. Gewoon, om lekker weg te kijken. Oh, en ook om wat glamorous outfit inspiratie op te doen natuurlijk.

Thuisquarantaine doorkomen

Wat zijn jouw tips om de thuisquarantaine door te komen? En heb jij nog leuke series met extra veel seizoenen? Laat het weten in de comments!

Dit vind je misschien ook interessant: