Op zoek naar leuke series om even lekker te bingen? Snap ik. Daar is het immers weer voor. Daarom heb ik hier 5 keer leuk, spannend of interessant kijkvoer voor je, waar je wel een paar uur zoet mee bent.

Series bingen: 5 series die je meteen af wil kijken

Van makkelijk weg te kijken series, tot spanning en sensatie: met deze series kun je weer even vooruit.

Sex education

Ik heb ‘m vrijwel meteen erdoorheen gejast toen seizoen 2 op Netflix verscheen. Hoewel ik seizoen 1 wel leuker vond, is seizoen 2 ook nog steeds geweldig. Het blijft een fantastische serie. Seizoen 1 nog niet eens gezien? Waar wacht je dan op! Je hebt extra veel te kijken. # jaloers.

Chilling Adventures Of Sabrina

Sinds eind januari staat het derde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina (CAOS) op Netflix. En het is nog duisterder dan de voorgaande seizoenen. De afleveringen duren bijna een uur, dus je kunt even vooruit!

The Witcher

Eerlijk is eerlijk: in de eerste aflevering vond ik deze serie al een vrij groot slachtveld en ben ik gestopt door online recensies die zeiden dat deze serie meer horror dan fantasy blijkt te zijn. Toch zeggen sommigen ook dat het meevalt en het wel de moeite waard is om verder te kijken. Twijfel je en vind je bovenstaande series niks? Geef deze dan toch een kans.

Explained – series bingen

Geen zin in een comedy, actie, een dramatisch of romantisch verhaal? Leer je liever iets bij als je dan toch aan het Netflixen bent? Dan is Explained iets voor jou. Je hebt de reguliere explained, the mind explained en sex explained. Alle drie de series even goed. De ene aflevering interessanter dan de andere, maar je kan ze natuurlijk zelf uitkiezen. Afleveringen zijn kort, dus je hoeft niet bang te zijn dat het langdradig is!

Cheer

Altijd gedacht dat cheerleaders populaire meisjes zijn die gewoon een beetje leuk kunnen dansen? Kijk dan Cheer en je zult vanaf de eerste aflevering al meteen van gedachten veranderen. Cheerleaden bij Cheer betekent hard werken, elke dag uren trainen en je leven in handen geven van een ander. Ook mooi: het houdt sommige mensen letterlijk van de straat.

Meer over films en series