Alle populaire series op Netflix kennen we nu allemaal wel. Maar er is nog zoveel meer. Daarom deel ik hier de wat minder overhypete, onbekende series op Netflix, die net zo goed de moeite waard zijn om te kijken.

Zo heb je weer nieuwe inspiratie als je de volgende keer op zoek gaat naar een nieuwe serie om te bingen.

Derry girls

Is het hun accent? De manier waarop ze kijken? Of alles bij elkaar? Hoe dan ook, deze onbekende serie op Netflix is heerlijk. Het gaat eigenlijk helemaal nergens over. Het is een tikkie flauw, maar ook best wel grappig. En bovenal: ideaal om te kijken als je niet te veel na wil denken en gewoon iets hersenloos wil kijken.

Dead to me

Deze hoort in het rijtje: donkere comedies. Leuke, maar zwarte humor, met twee top vrouwen in de hoofdrol. Over een verbitterde weduwe (Jen) en een gekke, optimistische andere vrouw (Judy) die ook verlies heeft geleden. Ik kan in ieder geval niet wachten tot seizoen 2 erop komt.

Workin’ moms

Ambitieuze vrouwen die ondanks het moederschap door blijven werken en hun leven niet helemaal lekker op de rails hebben zitten. Ook zo’n humoristische serie die gewoon lekker wegkijkt. Pluspunt: een aflevering duurt (net als bij Derry girls) niet heel lang, dus ideaal om nog even te kijken voor het slapen gaan.

Chillings adventures of Sabrina

Deze serie is afgeleid van de bekende tienerserie, maar dan wel een stuk duisterder. Het is best spannend en het heeft referenties naar Riverdale hier en daar. Ik wacht met smart op het volgende seizoen!

What/If

Een drama/thriller serie waarin de rijke, bitchy Anne Montgomery (Renée Zellweger) de andere hoofdpersonen voor een lastige keuze zet. Hoewel je meteen al weet wat het antwoord op deze keuze gaat zijn, vind ik het toch een spannende, mysterieuze serie. Het einde van seizoen 1 is misschien ook wat voorspelbaar, maar ach, dat zijn we van de meeste series ook wel gewend.

Onbekende series op Netflix

Welke onbekende series zijn jouw favoriet op Netflix? Let me know, want meer goede series zijn altijd welkom!

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen: