Het is weer weekend. Zaterdagavond. En ik ben ready to go volop op de bank liggen, Netflix aan te knallen om vervolgens de hele avond series te bingen. Grote kans dat jij dit nu ook hebt. Weet je niet aan welke serie je moet beginnen? Ik tip er hier een paar waarvan ik vind dat je ze zou moeten kijken!

Leuke series van dit moment

I am not okay with this

Toegegeven: de eerste aflevering was een beetje saai… Maar ik beloof je dat ‘ie daarna beter wordt. ‘I am not okay with this’ is van de makers van Stranger Things en dat kun je er ook in terug zien. De afleveringen zijn lekker kort en voor je het weet ben je er doorheen, want er staat (helaas) nog maar één seizoen op.

La Casa de Papel

Het nieuwste seizoen van La Casa de Papel staat sinds kort online! Heeft deze nog verdere uitleg nodig? Ik denk het niet. Televisie aan en kijken dus!

Toy Boy

Een serie die gaat over een mannelijke stripper. Maar in tegenstelling tot veel andere leuke series en films over mannelijke strippers, is dit er eentje met wél een interessant verhaal!

The Stranger

Deze serie werd veelal vergeleken met de serie ‘You’, maar de enige vergelijking die ik zie is dat de twee hoofdrolspelers in beide series een pet op zetten wanneer het tijd voor ze is om te gaan stalken. Maar dat was het dan ook wel. The Stranger is best spannend en ook zeker de moeite waard om te kijken.

Elité

Nog een Spaanse serie die het kijken waard is: Elité. Het nieuwste seizoen is ook onlangs op Netflix verschenen. Lekkere, Spaanse high school drama om naar te kijken. Let er wel op dat ‘ie niet automatisch op Engels staat, want Spaanse series hoor je gewoon in het Spaans te kijken.

Sex education

Eén van mijn favoriete series is Sex Education. Nog niet gezien? Ga dat maar snel doen dan!

Zit er niets voor je bij? Misschien zijn deze series wel wat voor je:

Meer van mij zien?

Volg me op Instagram
Persoonlijk: @mathildaverwoerdt
Fotografie: @_thisisfrommathilda