Heb je die klassieke zilveren of rode ballen nu wel gezien in de boom? Of wil je gewoon eens andere kerstboom versiering? Dan heb ik hier wat inspiratie voor je. Voor als je last minute nog even een boom op wil zetten. En anders vast een ideetje voor volgend jaar!

Een kerstboom optuigen is één van de leukste dingen van Kerst. Kerstliedjes aan en gaan. Als ‘ie eenmaal staat heb je er vooral veel plezier van. Want wat is het gezellig hè, al die lichtjes.

Next level kerstboom versiering

Maar soms wil je iets anders in de boom hangen dan de klassieke ballen. Daarom heb ik hier wat inspiratie voor je. Alle credits gaan hierbij naar m’n zus, hi Lisa, want dit is haar kerstboom!

kerstboom versiering

Deze kat met slingers bijvoorbeeld. Dit is toch geniaal?

kerstboom versiering

Misschien wel nog beter: deze toffe Santa

kerstboom hanger

Iets simpeler en altijd goed: deze candy cane.

Shopadresjes om je kerstboom versiering te scoren

Waar haal je deze toffe kersthangers? Nou, die zijn makkelijker te krijgen dan je denkt. Hieronder een paar leuke shopadresjes waar je ze onder andere scoort.

HEMA

Voor kerstboom versiering kun je heel goed bij HEMA terecht. Waarvoor ook niet, hè?! Bovenstaande gekke ‘ballen’ komen allemaal van de HEMA. Het leukste nieuws? Ze hebben nu een 2 + 1 gratis actie op de kersthangers en -ballen!

Action

Hier koop je naast klassieke kerstballen tegenwoordig ook veel leuke en gekke kersthangers in alle soorten en maten. Lekker goedkoop ook!

kerstboom versiering

Cranenbroek

Nog een van alles wat winkel voor leuke prijsjes: Cranenbroek. Ideaal voor gekleurde kerstballen, maar ook voor bijvoorbeeld de leuke uiltjes hangers die Lisa ook in haar boom heeft hangen (links bovenin).

It’s all about Christmas – Utrecht

In Lisa’s boom hangt niets uit deze winkel. Maar omdat ik elk jaar binnenstap in deze winkel in Hoog Catharijne, kan ik wel met zekerheid zeggen dat dit een top winkel is! Het is een mega kerstwinkel, waar ze van alles hebben. Van hele mooie kerstballen tot de foutere kersthangers. Naast kerstboom versiering hebben ze overigens nog veel meer leuke kerstversiering.

Hoe heb jij kerstboom versiering het liefst? Lekker gek of toch gewoon klassiek?

 

Ook leuk om te lezen nu je toch in de kerststemming bent: