De herfst is in volle gang en I love it. Ik hou van de prachtige herfstkleuren; de bomen die een mooie gradient vormen. Het met zonder jas redden in het najaarszonnetje. Het creatiever worden met je outfits. En natuurlijk de mooie herfst foto’s die je kunt maken.

Dat het soms ook de hele week kan regenen en de mooie bladeren vies en zeiknat zijn, laten we even buiten beschouwing, haha.

Fall of autumn; bekijk het liever positief

Eigenlijk is de herfst namelijk heel mooi. Niet voor niets dat ik het Britse woord ‘autumn’ veel mooier vind dan het Amerikaanse ‘fall’. Autumn klinkt lekker positief: het mooie van de herfst en hoe mooi die verandering kan zijn. Terwijl ‘fall’ een stuk negatiever klinkt en je alleen doet denken aan de bladeren die de bomen verliezen.

Maar juist die bladeren die van de bomen vallen, maken de herfst zo mooi. En daarnaast is verandering alleen maar goed. Tijd voor iets nieuws!

herfst foto's

Herfst foto’s: mijn foto’s in Soesterduinen

Omdat de herfst zo mooi is, vind ik het vastleggen één van de leukste dingen ervan. Vorige week zijn we naar Soesterduinen gereden en onderweg was het al een feestje. De bomen langs de snelweg waren prachtig, van groen naar oranje naar rood en weer opnieuw. Daar krijg je zo’n lekker vakantie gevoel van!

Het was de eerste keer Soesterduinen voor ons, maar vast niet te laatste. Want het is er echt prachtig. Net als de Loonse & Drunense duinen is het lekker veelzijdig met een groot bos en veel duinen. Nice!

Dus, de herfst foto’s

Ik was samen met mijn vriend en dus had ik meteen een mooi slachtoffer om model te staan, zodat ik even wat foto’s kon schieten, ghehe. Tijd om even lekker wat fotootjes te kijken.

Op de rand van het bos en de duinen
herfst foto's
Prachtige dunne, hoge bomen in het bos.
herfst foto's
herfst foto's
Picknick kleedje mee voor de tussenstops tijdens het wandelen!
herfst foto's
Prachtig stukje bos, met die mooie herfstkleuren! *hearteyes*

De bomen waren gelukkig nog niet helemaal kaal en de blaadjes op de grond waren ook nog prachtig van kleur! Toch raad ik wel aan om snel te gaan als je ook herfst foto’s wil maken, want de winter komt steeds dichterbij.

Meer van deze foto’s bekijk je op mijn portfolio pagina. Op de hoogte blijven van de foto’s die ik maak? Volg me dan ook vooral op Instagram!

Wat is jouw favoriete seizoen?