Themafeestje, Carnaval of een andere gelegenheid waar je verkleed dient te komen? Eigenlijk is het veel leuker om samen in een thema te gaan in plaats van alleen. Daarom heb ik hieronder wat leuke Carnaval kostuum ideeën verzameld voor hoe jij samen met je partner of vriend(in) verkleed kunt gaan!

Leuke Carnaval kostuum ideeën voor met z’n twee

Actuele verkleed kostuums of juist altijd-goed outfits: hieronder kun je toffe inspiratie opdoen!

Barbie & Ken

Stiekem altijd al eens op Barbie willen lijken? Why not now? Ga met je partner samen als Barbie en Ken. Dit kun je doen door net als onderstaand couple een kant-en-klaar pakje te kopen (Tot Story 3), onder andere hier dit Barbie pak en hier het kostuum van Ken. Best wel leuk. Wil je het nog gekker? Denk dan eens aan een doos om je heen alsof je nog in de verpakking zit als pop. (Dit is alleen niet zo handig in de kroegen).

Zoetigheid

Ga zoals dit gezinnetje als suikerspin en verkoper! Hoe leuk?! Ook heel leuk: ga als suikerspin en de ander als popcorn. Zoek dit even op op Pinterest en je komt super leuke kostuums tegen!

Piraat & Zeemeermin (Of matroos en zeemeermin)

Ga samen als zeemeermin, als piraat & zeemeermin of iets braver als matroos en zeemeermin. Duidelijk dat je bij elkaar hoort en nog super leuk ook! Met je zeemeermin kostuum kun je het zo gek maken als je zelf wil: ga voor een kant-en-klaar pak, of wees ietsje origineler en raap zelf van alles bij elkaar! Ook hiervoor is Pinterest je beste vriend. Voor de piraat en matroos: bezoek een Carnavalswinkel en leef je uit!

Pokemontrainer & Pikachu

Niet te moeilijk & wel heel herkenbaar voor iedereen: Pokemon trainer & Pikachu! Nog best wel cute ook.

Sims poppetjes

Voor met je vriend of vriendin: deze is leuk met iedereen! Ga samen als Sims poppetjes. Houd het simpel met alleen een groene diamant boven je hoofd en wat accessoires zoals mood-bordjes, of pak het iets uitgebreider aan en trek typische sims kleding aan. Of ga lekker ‘naakt’ aka grote pixels om je heen.

View this post on Instagram

Wipsie, bana Katoo!

A post shared by ~👁🌙🌲Britt🌲🌙👁~ (@freespirited.away) on

Carnaval kostuum ideeën

Ga jij wel eens samen verkleed? Wat vind jij een leuk idee? Laat het me weten in de comments!

Meer leuke verkleed inspiratie