Sinds 2019 zoek ik de paarse heide op om foto’s te maken. De paarse heide is een sprookjesachtig fenomeen. Ieder jaar in augustus staat het weer in bloei – mits het genoeg geregend heeft, maar dat is de laatste jaren geen probleem geweest in ons land, haha! Dit was dan ook één van mijn eerste, uitgebreidere shoots waarvoor ik Annemieke had gevraagd om model te staan. Kijk je mee?

In de vroege ochtend van een mooie zomerdag in augustus 2019 trokken we erop uit naar de Drunense Duinen. Een mooi en groot natuurgebied, met ook een gedeelte waar paarse heide bloeit. Het idee van de shoot was dat het een modeshoot werd. Vooraf is dan ook zorgvuldig de kleding uitgekozen.

Match it!

Hierbij vond ik twee dingen belangrijk: dat de kleding mooi matcht bij de paarse heide én natuurlijk dat de kleding goed staat bij het model Annemieke. Kleding kan een locatie en een persoon heel erg complimenteren en het is zonde als je daar geen gebruik van maakt.

We kwamen aan net na zonsopkomst. Het resultaat: prachtig natuurlijk licht van de zachte zon. Enthousiaster krijg je me niet!

Bekijk hieronder de beelden!

Wat vind jij ervan? Laat het me weten in de comments!

Meer van mijn werk zien? Bekijk hier het portfolio van Fotografie from Mathilda.