Na alle felgekleurde boeketjes is het nu dan eindelijk tijd voor boeketjes van pastel droogbloemen! Nog steeds heel veel kleur, maar wel een stuk rustiger en minder fel. Wat minder schreeuwerig, voor wie daar niet zo van houdt in zijn of haar interieur. Pastel gekleurde droogbloemen zijn zacht en toch opvallend. En het leuke? Ze passen eigenlijk in bijna elk interieur.

Als jullie mij al langer volgen, dan weten jullie vast dat ik ontzettend van kleur houdt. Maar pasteltinten of juist neutraal, vind ik ook heel mooi. En ik weet dat niet iedereen net als ik zo van felle kleuren houdt. Of dat mensen felle kleuren wel mooi vinden, maar dat het niet past bij hun interieur. Daarom vind ik het tof om van alles wat te maken, zodat er voor iedereen iets bij zit!

droogbloemen pastel

In deze post laat ik de nieuwste producten zien die ik op mijn webshop tifm.nl heb staan. Een pastel boeket én pastel droogbloemen in een fles. Met liefde voor jullie samengesteld!

Pastel droogbloemen

Allereerst begin ik met het boeket. Stiekem ben ik hier wel een beetje trots op hihi. Ik vind ‘m zo tof geworden! Ik zou dit boeket zo in mijn eigen huis zetten, haha!

Het droogbloemen boeket in pasteltinten bestaat uit allerlei kleurtjes: lila, baby blauw, geel, (licht) oranje, licht roze en wit. De pastel droogbloemen vormen één grote kleurexplosie, maar doordat het niet te fel is, is het nog steeds een vrij rustig boeket. Niet veel kleur in huis? Met een boeket zoals deze voeg je in één klap kleur toe in je interieur!

pastel droogbloemen
Pastel droogbloemen boeket!

Pastel droogbloemen in een vaasje

Wil je eens iets anders dan een boeket of ben je op zoek naar een cadeautje? Dan zijn droogbloemen in een fles superleuk! Op tifm.nl verkoop ik zowel vierkante als ronde glazen flessen met een kurk. Voor de pastel droogbloemen heb ik gekozen voor een ronde fles.

pastel droogbloemen
Droogbloemen in een fles


Een ronde fles is vrij klassiek, bijna een beetje een stolp! Het leuke hierin vind ik dat als je de fles draait, je heel andere bloemen ziet. Zo kun je de fles dus blijven draaien voor telkens weer een ander vooraanzicht. Hierdoor lijkt het bijna alsof je steeds weer iets nieuws in huis hebt, terwijl het gewoon dezelfde is. Dat is ook weer lekker duurzaam: je kunt er lang van genieten!

pastel droogbloemen
pastel droogbloemen

Kleur in je interieur!

Of je nu een ontzettend kleurrijk interieur hebt of juist van de neutrale tinten bent: gekleurde boeketjes passen er altijd bij! Zeker wanneer het pastel droogbloemen zijn. Heerlijk vrolijk!

Wat voor kleur droogbloemen voeg jij het liefste toe aan je interieur? Laat het me weten in de comments.

Meer over droogbloemen zien en lezen?