Alles in één kleur, ton sur ton, 50 tinten kleur X: ik hou ervan! Ik vind het fantastisch als alles één mooi geheel is. Een kleurexplosie, zonder dat het te overweldigend wordt. Iets wat ik al lange tijd wilde creëren. Dit is de nieuwe collectie van This is from Mathilda: monochrome boeketjes. Kijk je mee?

Deze collectie bestaat uit drie verschillende boeketjes, elk in een eigen kleurthema. En het allerleukste? Ook de mini varianten van deze boeketjes zijn te verkrijgen!

Monochrome boeketjes

De boeketjes komen in het roze, geel en blauw. Stuk voor stuk uitgesproken kleuren, die in de meeste interieurs heel mooi zullen staan.

Perfectly Pink

Boeket Perfectly Pink is een mix van roze en zalmkleurige bloemen. Het is een lieflijk boeket, dat ontzettend leuk staat in een interieur met veelal grijstinten. Maar het ook goed zou doen in een kleurrijk interieur. Je bekijkt het boeket hier op de webshop.

Yes to Yellow

Met Yes to Yellow haal je letterlijk het zonnetje in huis. Wat een vrolijkheid brengt dit boeket met zich mee! Eén van de drie monochrome boeketjes die je prachtig combineert met blauwtinten! Of match het juist met mooie aardetinten.

Beachy Blue

De zomer mag dan flink achterblijven dit jaar, maar dat betekent niet dat we er geen behoefte aan hebben. Beachy Blue is hier om jouw die echte summer vibes te geven! Dit boeket staat supermooi bij een groen interieur, maar doet het ook heel goed bij geel, naturel of grijstinten.

Mini varianten van deze gekleurde boeketjes

Ben je juist op zoek naar een heel klein boeketje? Goed nieuws! De monochrome boeketjes zijn ook in mini variant te verkrijgen bij This is from Mathilda. Ideaal om kleine potjes mee op te vullen of juist om te geven als cadeautje!

Ze zijn zo schattig, dat je hier toch gewoon instant vrolijk van wordt? Wij in ieder geval wel! 🙂

Welke kleur is jouw favoriet? Laat het me weten in de reacties!

Alle boeketten van This is from Mathilda Shop bekijken? Dat doe je hier of lees hier in het TIFM Café meer blogs over de shop!