If you like it then you should… een kijkje nemen bij de nieuwe Gift Collection van This is from Mathilda! Deze collectie is volledig gericht op de feestdagen en is hier om cadeau te geven. Aan een ander of gewoon lekker aan jezelf! Ben je klaar voor een kleurrijke kerst dit jaar? Bekijk dan hier snel de collectie!

The Gift Collection van This is from Mathilda bestaat uit diverse items. Van stolpen met kerstboompjes tot droogbloemen in een fles. Om het je gemakkelijk te maken, kun je filteren op de shop op cadeaus onder de 15, 25 of 50 euro. Zo kun je de items op je budget uitkiezen!

kleurrijke kerst stolp
Stolp: Merry & Bright

The Gift Collection – een kleurrijke kerst

We willen er allemaal lekker gezellig bij zitten deze komende, koude maanden. Daarom bestaat de collectie uit verschillende cadeautjes: groot en klein! Zo zitten er kaarsen én kaarsenstandaards bij, die heel geschikt zijn voor bijvoorbeeld een kleinigheidje onder de boom.

kerstcollectie tifm

Wil je het groter uitpakken? Dan is een stolp met gekleurde kerstboompjes erg leuk. De stolpen met roze kerstboompjes zijn ideaal voor als je een gezellige, kleurrijke kerst wil dit jaar!

kleurrijke kerst
All the Jingle Ladies!

Als je graag in één keer klaar bent met het uitzoeken van cadeautjes, dan is dit cadeaupakket perfect voor jou! Dit pakket bestaat uit een glazen fles met droogbloemen, een kaarsje en een kerstkaart. Het wordt verpakt in een goudkleurig tasje. Niets meer aan doen dus!

Classic Fantastic

Vind je die kleurrijke items iets te veel van het goede en ga je liever voor klassiek deze kerst? Ook dan ben je bij This is from Mathilda aan het juiste adres. Er zijn ook veel items verkrijgbaar in kerstkleuren, zoals rood, wit, goud en groen.

Denk aan stolpen met goudkleurige, rode en groene boompjes en droogbloemen in rood, wit en goud.

kerst stolp
Classic Fantastic
this is from mathilda
Naughty AND Nice!

Ook het cadeaupakket is in klassieke variant te verkrijgen:

kerst cadeau

Flowers for Christmas deze kleurrijke kerst

Voor een droogbloemen boeket kun je natuurlijk nog steeds bij This is from Mathilda terecht. Flowers For Christmas zijn namelijk altijd een goed idee, zoals dit schattige boeket bijvoorbeeld:

this is from mathilda
Flowers for Christmas

Liever een boeket op maat waarbij je zelf de kleuren kiest? Stuur me dan een berichtje en we bespreken de mogelijkheden!

Benieuwd naar de gehele collectie voor een kleurrijke kerst dit jaar? Die bekijk je natuurlijk op de shop of ga naar tifm.nl.

this is from mathilda
Stolp: Merry & Bright

Eerdere collecties zien? Die bekijk je hier: