Het is vandaag 1 oktober! En hoewel de herfst al eind september begint, voelt het tóch alsof ie in oktober pas echt in gang wordt gezet. Het is het seizoen voor pumpkin spice latte, lange boswandelingen én natuurlijk het lekker gezellig maken in huis. Het geheim om je huis extra sfeer te geven deze maanden? Met de nieuwe droogbloemen herfstcollectie van This is from Mathilda kom je al heel ver!

Bloemen geven je huis in één klap meer sfeer. Droogbloemen zijn favoriet: deze blijven extra lang staan, waardoor je er lang van kunt genieten! De herfstcollectie van This is from Mathilda bestaat uit oranje-achtige droogbloemen in goudkleurige en glazen accessoires. Een perfecte combinatie, zeker voor dit seizoen.

Boeket: Trick or Treat!

Door de combinatie van oranje en goud oogt de collectie heel warm. En dat is precies hoe we er de komende tijd bij willen zitten. Lekker warm in huis! Ideaal na die lange boswandeling of op een regenachtige zondag, waar je het liefst de hele middag onder een dekentje ligt met een chocolademelk met slagroom. (Of een Pumpkin Spice Latte natuurlijk…)

De herfstcollectie van This is from Mathilda

In de collectie vind je boeketten in goudkleurige vaasjes, droogbloemen in een vierkant potje dat tegelijkertijd als kandelaar dient (inclusief de kaars!) en bloemen in een glazen flesje. De items in de collectie hebben bijbehorende namen, zoals: Pumpkin Spice, Everything Nice en Trick or Treat, om lekker in die herfstsferen te komen.

herfst-droogbloemen-met-vaas
Boeket: Everything Nice

De items zijn als het ware allemaal al ‘af’: je hoeft niet zelf nog op zoek naar een vaas of dingen om het compleet te maken, want alles is al inbegrepen! De droogbloemen zijn dus ready to go om zo in je interieur te gaan shinen. Maar het leent zich ook heel goed als een cadeautje.

October in a Jar

This is from Mathilda Shop

De collectie is vanaf vandaag beschikbaar op This is from Mathilda Shop. Heb je iets gezien wat je leuk vindt? Wacht dan niet te lang!

Wil je graag meer weten over de producten van TIFM of wil je bijvoorbeeld iets op maat laat maken? Neem dan gerust contact op via de chat, e-mail of social media!

this-is-from-mathilda

Meer zien van TIFM Shop?