Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Of wil je graag de baby- of kinderkamer opvrolijken? Denk dan eens aan een geboortekrans! Een geboortekrans van This is from Mathilda bestaat uit een metalen ring versierd met droogbloemen. In het midden van de krans is ruimte voor de naam van het kindje. Superleuk om zowel te geven als te krijgen!

Het leukste aan de geboortekrans is dat je zelf veel invloed hebt op hoe de krans eruit komt te zien. Je kiest namelijk zelf het kleurenpallet uit voor de droogbloemen, de kleur van de naam en de grootte van de krans. Zo kun je het helemaal personaliseren!

Geboortekrans voor op de baby- of kinderkamer

Hoewel de geboortekrans erg geschikt is als kraamcadeau, is het heus niet alleen voor baby’s. De krans is ook heel tof voor op de kinderkamer. Zeker als je de kleuren van de krans matcht met het interieur van de kamer van het kleintje.

De krans is bij This is from Mathilda Shop te verkrijgen in diverse maten. Je kunt kiezen uit een cirkelgrootte van 28 cm, 38 cm of 50 cm. Ook kun je kiezen voor een goudkleurige of een zwarte metalen ring.

Kies je eigen kleuren

Zoals hierboven al beschreven, kun je dus je eigen kleuren kiezen! Voordat ik met de krans aan de slag ga, stuur ik altijd eerst even bloemetjes in deze kleuren bij elkaar naar de klant door.

Zo kun je gemakkelijk zien of de kleurencombinatie die je in je hoofd had, ook daadwerkelijk mooi bij elkaar staat. Wanneer dit akkoord is, ga ik met de krans aan de slag!

droogbloemen kleurenpallet

Geboortekrans op maat

Voor een laatste check stuur ik ook altijd nog even een foto als de geboortekrans af is. De kransen worden altijd op maat gemaakt en daarom doe ik mijn uiterste best om te zorgen dat deze ook helemaal naar wens is!

Natuurlijk zijn de kransen ook beschikbaar zonder naam erin. Meer informatie over hoe ik te werk ga met producten op maat, lees je hier.

droogbloemen krans roze

Meer blogs over de shop lezen in het TIFM Café?

Meer in de shop bekijken? Dat kan hier!