Op zoek naar een mooie bos droogbloemen? De keuze is reuze tegenwoordig! Droogbloemen kopen is dan ook nog nooit zo makkelijk geweest. Het zit ‘m nu alleen nog in het vinden van dat perfecte droogbloemen boeket waar je naar op zoek bent. En daar kan ik je wel bij helpen!

Ik heb namelijk een heel leuk adresje voor je… This is from Mathilda – de shop! Yes, dat is inderdaad mijn eigen shop waar ik je in deze blogpost gewoon even uitgebreid kennis mee laat maken! Op de shop van This is from Mathilda (TIFM) verkoop ik namelijk droogbloemen boeketjes die met alle liefde door mij gemaakt worden! Het is zo leuk om elke keer weer nieuwe kleurencombinaties te bedenken en daar iets van te maken. Maar het is ook heel leuk om jullie ideeën te horen. Die komen altijd mooi naar voren bij een boeket op maat.

Boeket Lots of Love van TIFM + Valentijnskaart!

Droogbloemen op maat

Iets waar ik tegen aan liep toen ik droogbloemen wilde kopen, is dat ik niet kon vinden wat ik in m’n hoofd had. Daarom maken we bij This is from Mathilda, naast de standaard droogboeketten, ook boeketten op maat. Hoe dat werkt? Jij geeft de kleuren door die je graag wil terug zien in het boeket en de gewenste grootte van het boeket.

Vervolgens gaan wij aan de slag en sturen we je een foto en/of filmpje van het resultaat. Indien nodig kunnen we het boeket dan nog een keer aanpassen, zodat ie echt helemaal naar je wens is. Zo vind jij precies dat perfecte droogbloemen boeket waar je naar op zoek bent! Naast boeketten kun je ook bij TIFM terecht voor kransen en andere creaties van droogbloemen. Hier lees je meer over droogbloemen op maat.

Een neutraal boeket van TIFM!

Droogbloemen kopen

De droogbloemen boeketten van This is from Mathilda zijn vaak mega kleurrijk: vaak ton-sur-ton (wij houden ervan!). Maar ook kun je hier terecht voor juist heel mooie, neutrale droogbloemen of in pasteltinten. Eigenlijk vrijwel alle kleuren en tinten die je je kunt bedenken!

Niet zeker welke droogbloemen je wilt kopen? Ik vind het superleuk om mee te denken over de kleuren, wat er bij een bepaald interieur past of wat leuk is als je graag droogbloemen cadeau wil geven aan iemand.

Boeket Forest Feels

Is het een cadeautje? TIFM to the rescue!

Wij houden van cadeautjes geven en daarom willen we dit zo gemakkelijk mogelijk maken. Of het nu voor een verjaardag is, een nieuw avontuur, zomaar, geboorte, beterschap of sterkte wensen: voor elke gelegenheid hebben we ook een bijpassend kaartje die je er bij kunt doen.

Daarbij bieden wij ook aan om het gratis in te pakken als cadeau én kun je een persoonlijke notitie achterlaten. Deze schrijven wij dan met de hand voor je op. Zo kunnen we het ook meteen voor je op de post doen en hoef jij zelf dus helemaal de deur niet meer uit voor je cadeautje!

Droogbloemen kopen van This is from Mathilda

Naast boeketten kun je bij TIFM droogbloemen in een fles kopen, een bloemenkrans, leuke kaartjes met droogbloemen erop, gedroogde bloemen in kleine vaasjes en flowermail: bloemetjes in een brievenbusdoosje! Deze dingen zijn ook heel tof om cadeau te geven.

De hele collectie bekijk je uitgebreid op de webshop: www.tifm.nl

Droogbloemen in een fles

Benieuwd geworden naar meer hierover? Dan vind je dit vast ook interessant:
Whoehoe! Ik ben mijn eigen (cadeau)webshop gestart!
5x dit kun je met droogbloemen doen
De Frozen collectie van TIFM