Een leuk boeket met gedroogde bloemen kan altijd: voor bij jezelf of om cadeau te geven aan iemand anders. Ben je op zoek naar een mooi droogbloemen boeket? In deze post laat ik je een aantal mooie boeketten zien.

Bij This is from Mathilda – shop (www.tifm.nl) zijn er droogbloemen boeketten te vinden in allerlei soorten, maten en kleuren. Van fel roze boeketten, tot blauwe droogbloemen tot neutraal. Nu is er nét de Frozen collectie uitgekomen: een collectie met winterse boeketjes. Kijk je mee?

Droogbloemen boeket in blauw tinten

droogbloemen boeket

FROZEN

Bij TIFM zijn de namen van boeketten vaak afgeleid uit films en muziek. Zo ook deze weer. ‘Frozen’ is een droogbloemen boeket in verschillende blauw tinten. Naast blauw zitten er ook zilveren coniferen bij en groene eucalyptus – dit ruikt ook nog eens heerlijk! Alles bij elkaar is het een heel fris boeket dat absoluut de eyecatcher is in huis.

Je bekijkt boeket Frozen hier op de webshop.

blauwe droogbloemen

LET IT GO, LET IT GOOOOO!

Heb je het liever iets compacter? Dan is boeket ‘Let it go’ misschien wel meer jouw ding. Ook in diezelfde blauwtinten, maar dan dus een stukje kleiner. En ja, ik kan je nu Let it go horen zingen. Sorry, not sorry.

Je bekijkt Let it go hier op tifm.nl

Kerstboeket van droogbloemen

kerstboeket

Santa, baby

Forgot to mention one little thing… In de december maand kan natuurlijk een mooi kerstboeket niet ontbreken! Daarom zit ook boeket ‘Santa, baby’ in de collectie. (We blijven lekker in de liedjes, ghehe). Dit droogbloemen boeket bestaat uit groen, rood en zilver en is daarom helemaal geschikt voor de kerst! Ook superleuk om voor de kerst aan iemand cadeau te geven.

Je bekijkt Santa, baby hier op de webshop.

Christmas in a vase

kerst droogbloemen

De kerst heeft zoiets magisch, dat soms eigenlijk precies dat hetgeen is wat je aan iemand wil geven met kerst. Nou, dan zit je met deze glazen fles wel goed. Christmas in a vase is gewoon een beetje kerst in een fles. Het is nog nooit zo makkelijk geweest.

Je bekijkt Christmas in a Vase hier op tifm.nl

Droogbloemen boeket en meer bij TIFM

Alle boeketten bij TIFM worden zelf gemaakt. Hierdoor heb jij dus een heel uniek boeket, die je nergens anders ziet! Hoe leuk is dat? Extra origineel om cadeau te doen dus. Voor jezelf of voor een ander!

Wil je het helemaal compleet maken? Vergeet dan vooral niet om er kerstkaarten bij te doen! Die bekijk je hier.

*Dit artikel is basicly in samenwerking met mezelf (haha). This is from Mathilda – shop is en deze blog zijn beide van Mathilda!

En zo is het begonnen…

Meer lezen over droogbloemen?