Hi Curly girls! Het is weer tijd voor een product review. Langzaam maar zeker ben ik aan het overstappen op eco CG in plaats van cg. En een aantal maanden geleden alweer kocht ik het inpersende travel trio pakketje. Deze producten zijn inmiddels al lang op, en daarom is het tijd voor een uitgebreide review!

De travel trio van Innersense bestaat uit een shampoo, conditioner en een leave in spray. De set kost 26,00 en kun je hier kopen. De set is officieel bedoelt voor dik en krullend haar. De producten zijn op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten en ze zijn dierproefvrij.

De verpakking

Als je het mee vraagt is de verpakking echt supermooi. Het heeft een luxe uitstraling en oogt minimalistisch. De formaatjes zijn klein: wat deze trio inderdaad ideaal maakt om mee te nemen op reis.

Helaas was er voor mij wel een minpuntje bij de verpakking van de conditioner. Waar de grote flessen een soort pompje hebben, is dat bij de kleinere varianten niet. Daardoor heb je voor de conditioner best wel wat kracht nodig om (vanaf de helft al!) de conditioner eruit te krijgen. Zeker met natte handen onder de douche, ging dit niet geheel vlekkeloos bij mij en zelfs tot irritatie toe. Je staat toch wel even te prutsen en dat is niet erg handig. (P.s. de middelste op de foto is de conditioner, je ziet ook aan de verpakking dat er flink in geknepen is, haha).

Innersense Travel Trio Review

Hier mijn review van het Innersense Travel Trio. De set bestaat dus uit een shampoo, conditioner en een leave in spray. De shampoo en conditioner vind ik echt super fijn! De producten bevatten proteïne en daar wordt mijn haar wel blij van. Zelfs met alleen deze producten (dus zonder styling na het wassen met andere producten!) had ik best wel mooie krullen. Laat ik zeggen: meer krul dan met andere shampoo en conditioners. Dus dit is zeker een JA van mij. Wat ik wel merkte, is dat mijn haar helaas vrij snel vettig werd, eerder dan normaal. Ik gok dat de conditioner misschien toch iets te zwaar is voor mijn haar met lage porositeit.

Dan even over de spirit leave in spray. Deze heeft als enige een andere dop: namelijk echt een spray. Verder, ja, hier kan ik lang en kort over zijn, maar laat ik het kort houden. Deze deed gewoon niet zo veel voor mij. Ik heb het op nat en op droog haar geprobeerd, maar ik merkte er niets van. Jammer!

innersense travel trio

De geur van de producten trouwens, die is heerlijk!

Of ik het nog eens zou kopen?

Absoluut! Maar dan alleen de grootverpakkingen van de shampoo en de conditioner, zodat er een pompje bij zit en ik niet de leave in spray erbij heb. Ik zag trouwens wel dat er nu inmiddels ook een conditioner is voor fijn haar en ik denk dat dat voor mijn type haar misschien een betere optie is ivm het snel vettig worden. Wellicht ga ik die uitproberen in plaats van de conditioner uit deze post.

innersense travel trio review

Nog even kort de belangrijkste punten uit mijn Innersense travel trio review:

  • + Fijne shampoo en conditioner
  • + Ik krijg er mooie krullen van
  • + Er zit proteïne in
  • + Mooi formaat voor op reis om om uit te proberen
  • + Heerlijke geur
  • + Mooie verpakking, gevoel van luxe
  • – De conditioner verpakking: niet handig om het eruit te krijgen onder de douche
  • – Conditioner is net iets te zwaar voor mijn haar met lage porositeit

Meer lezen over Curly Girl producten?

Meer van mij zien?

Volg me op Insta! @mathildaverwoerdt