Het is alweer een tijdje geleden, maar toch heb ik besloten om mijn blog weer op te pakken. Dingen van je afschrijven is immers heerlijk. En ik kan het allemaal voor mezelf houden, maar dat anderen zich erin herkennen geeft toch ook altijd wel een gevoel van verbondenheid.

Nu hoor ik je denken: dit heb je eerder gezegd. Ja, zo gaat dat bij mij. Op de één of andere manier kan ik niet consistent zijn. Het is ook altijd alles of niets. Ik ga er volledig voor of ik ben weken (of maanden) verdwenen. En ik heb er geen excuus voor, wel een verklaring. Deze meid heeft – net als vast heel veel anderen – ad(h)d. Iets wat ik zelf ook lastig te geloven vond, maar toen ik erachter kwam wat het écht inhield, vielen ineens alle puzzelstukjes op hun plek.

Stiekem was ik altijd een beetje bang dat ik gek was, maar wat blijkt, het is die goede oude add die het leven soms zuur maakt. Maar die er ook voor zorgt dat ik o.a. best wel grappig (geef toe) en creatief ben. Ieder nadeel heb z’n voordeel zullen we maar zeggen.

Over dit onderwerp zal ik ook vast nog eens een blog schrijven, (mocht ik tegen die tijd niet alweer gestopt zijn door een gebrek aan motivatie ;)). Maar voorlopig kun je de oude vertrouwde columns weer verwachten. Stedentrip tips en natuurlijk DIY-verkleedoutfits. Eigenlijk gewoon van alles, want ik kan nooit één onderwerp kiezen. Maar wat het ook allemaal wordt, ik kan niet wachten om het weer met jullie te delen :).

xxxx Mathilda