About TIFM

CREATIEVE STUDIO

Hi you!
This is from Mathilda (TIFM) is een creatieve studio waarin alles waar ik – Mathilda Verwoerdt, een 26-jarige ‘creative’ uit Brabant – van houd samen komt. TIFM bestaat uit een blog, een webshop en fotografie.

CAFE
Bij Café TIFM serveren we je het lekkerste leesvoer! En ja, dit kan jij lezen waar en wanneer jij wil. In het TIFM café schrijf ik heerlijke en eerlijke columns. Maar ook de curly girl methode staat op het menu. Ik praat je bij over de nieuwe items uit de webshop en je kunt gewoon lekker snacken. Lees: simpel en snel leesvoer voor als je zin hebt in een tussendoortje. 

TIFM SHOP
Sinds de zomer van 2020 is This is from Mathilda Shop ontstaan! Op deze shop maak ik boeketjes en andere toffe creaties van droogbloemen. Ik vind het heerlijk om elke keer weer andere kleurencombinaties te bedenken en er iets moois van te maken met droogbloemen. Heb je zelf specifieke wensen? Kom maar door, want ik maak ook dingen op maat. www.tifm.nl

FOTOGRAFIE
Van jongs af aan maak ik al graag foto’s van al het moois waar mijn ogen op vallen. Ik heb diverse cursussen fotografie gevolgd en zal dit regelmatig blijven doen om mijzelf te ontwikkelen. Het liefst maak ik (creatieve) portretten in natuurlijk daglicht op een mooie locatie. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij jezelf net zo mooi ziet als hoe ik jou zie! 

FUN FACTS: ik hou veel van kleur (merkte je vast al wel) en de inspiratie van de naam van mijn website komt van het liedje Matilda van Alt J. (Wat zij weer hebben gebaseerd op de niet zo vrolijke film Leon the Professional, maar dat terzijde). 

mathilda verwoerdt

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of tip? Dat is natuurlijk altijd welkom. Ook voor een leuke samenwerking sta ik altijd open. 

Je kunt me een berichtje sturen op social media (Instagram) of mail naar: mathilda[at]thisisfrommathilda.nl