About TIFM

Teksten, blogs & fotografie

Hi you! 
This is from Mathilda (TIFM) is een creatieve studio (lees: klein stukje chaos op the internet) waarin alles waar ik – Mathilda Verwoerdt, een 26-jarige ‘creative’ uit Brabant – van houd samen komt. TIFM bestaat uit een blog, een webshop en fotografie.

BLOG
Op TIFM schrijf ik – Mathilda Verwoerdt – persoonlijke columns over alles wat mij interesseert en/of wat ik heb meegemaakt. Ook blog ik over verschillende onderwerpen, zoals lifestyle, de curly girl methode en interieur.

TIFM SHOP
Sinds de zomer van 2020 is TIFM Shop ontstaan! Op deze shop maak ik boeketjes en andere toffe creaties van droogbloemen. Ik vind het heerlijk om elke keer weer andere kleurencombinaties te bedenken en er iets moois van te maken met droogbloemen. Heb je zelf specifieke wensen? Kom maar door, want ik maak ook dingen op maat. www.tifm.nl

FOTOGRAFIE
Ik maak graag foto’s van alles waar mijn ogen op vallen. Momenteel staat het op een laag pitje, maar ik ben zeker van plan het weer op te gaan pakken. Voor nu kun je genieten van mijn foto’s op Instagram, op de webshop en hier op de blog. Ik maak alle foto’s zelf (*geeft schouderklopje), dus dwaal vooral lekker rond. (Tenzij ik er zelf op sta, dan heb ik even iemand anders gefixt). 

FUN FACTS: ik hou veel van kleur (merkte je vast al wel) en de inspiratie van de naam van mijn website komt van het liedje Matilda van Alt J. (Wat zij weer hebben gebaseerd op de niet zo vrolijke film Leon the Professional, maar dat terzijde). 

Contact

Heb je een vraag, een opmerking of tip? Dat is natuurlijk altijd welkom. Ook voor een leuke samenwerking sta ik altijd open. 

Je kunt me een berichtje sturen op social media (Instagram) of mail naar: mathilda[at]thisisfrommathilda.nl