About This is from Mathilda

CREATIEVE STUDIO

Hi you!
This is from Mathilda (TIFM) is een creatieve studio waarin alles waar ik – Mathilda Verwoerdt, een 26-jarige ‘creative’ uit Brabant – van houd samen komt. TIFM bestaat uit het TIFM Café, een webshop en fotografie.

CAFÉ
Bij Café TIFM serveren we je het lekkerste leesvoer! In het TIFM Café schrijf ik heerlijke en eerlijke columns. Maar ook de curly girl methode staat op het menu. Ik praat je bij over de nieuwe items uit de webshop en je kunt gewoon lekker snacken. Lees: simpel en snel leesvoer voor als je zin hebt in een tussendoortje.

TIFM SHOP
Op This is from Mathilda Shop maak ik boeketjes en andere toffe creaties van droogbloemen. Ik vind het heerlijk om elke keer weer andere kleurencombinaties te bedenken en er iets moois van te maken met droogbloemen. Heb je zelf specifieke wensen? Kom maar door, want ik maak ook dingen op maat. www.tifm.nl

FOTOGRAFIE
Van jongs af aan maak ik al graag foto’s van al het moois waar mijn ogen op vallen. Ik heb diverse cursussen fotografie gevolgd en zal dit regelmatig blijven doen om mijzelf te ontwikkelen. Het liefst maak ik (creatieve) portretten in natuurlijk daglicht op een mooie locatie. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij jezelf net zo mooi ziet als hoe ik jou zie!
Ook doe ik de (product-)fotografie voor de Shop. En wie weet kan ik ook jou daarbij helpen!

this is from mathilda
roze droogbloemen

Contact

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen op het gebied van fotografie of teksten schrijven? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Voor een leuke samenwerking sta ik ook altijd open. Laat me wel even weten of het gaat over mijn blog, webshop of fotografie!

Je kunt me een berichtje sturen op social media (Instagram) of mail naar: mathilda[at]thisisfrommathilda.nl